Är du sugen på att prova dykning?


dsdbanner

Kursstarter

Prova att dyka i bassäng!


dsd1

Vill du prova på att dyka innan du bestämmer dig för att gå en nybörjarkurs eller vill du enbart ha en kvälls spännande upplevelse i poolen? Då är det här upplevelsen för dig! Du får låna en dykutrustning och tillsammans med din instruktör kan du ta dina första andetag under ytan. Vi går igenom dyknings grunder innan dyket och ger dig information om hur du ska göra för att så småningom erhålla ditt eget dykarcertifikat. 


Under ditt provdyk befinner vi oss i Eslövs simhall. Du kommer att i lugn och ro få testa på hur det känns att sväva viktlöst och andas under ytan. Ett prova på dyk kostar 299:-. När du anmäler dig till en grundkurs inom en vecka efter det så drar vi av hela kostnaden för dyket på kurspriset!


Vill ni hitta på något riktigt roligt för möhippan/svensexan eller med jobbarkompisarna kan vi även ordna detta.

Upplägg:

DSD

Vi börjar kvällen med en teoretisk genomgång där vi informerar dig om hur prova på dyket kommer att gå till. Din instruktör kommer också föklara för dig vilka regler som gäller och ge dig dom kunskaper som du behöver för att klara av provdyket. Vi avslutar teoridelen med en stund då du får möjlighet att ställa frågor till instruktören.

Vid poolkanten har vi en genomgång av vad som skall ske i vattnet därefter kommer du att få genomföra ett dyk tillsammans med instruktören. Väl i vattnet kommer du att häpnas över hur roligt och enkelt det är att sväva fram viktlöst.

Efter väl genomfört prova på dyk samlas vi på poolkanten för en kort eftergenomgång då har du också möjlighet att göra din anmälan till dykkurs för kunna fortsätta äventyret.

Förkrav:

För att få genomföra provdyket måste du vara fullt frisk samt minst vara 12 år gammal

Till provdyket måste du ha med egna badkläder samt handuk, lån av all annan utrustning ingår.

Pris:

Priset för ett prova på dyk i bassäng är 499 Kr