om_banner

Varför skall du välja just H2O Lund för din dykubildning?När du har tagit ditt certifikat så har du förmodligen ett stort intresse av att fortsätta dyka. H2O ger dig denna möjlighet på ett utmärkt sätt, vi har ett av Sveriges aktivaste dyksällskap med både mycket dykutfärder inom Sverige och resor utanför Sveriges gränser.

H2O Lund har också Sveriges största kursutbud när det gäller dykkurser, vi kan erbjuda allt från nybörjarkurser till avancerade instruktörskurser på helslutna blandgassystem.

Som Skånes största PADI 5 Star instructor development center är vi ensamma om att på plats kunna erbjuda kompletta instruktörsutbildningar.Vi är också ensamma i Skåne om att ha en heltidsanställd Course Director.

Om du är intresserad av Teknisk dykning kan vi erbjuda ett komplett utbildningsprogram från grundläggade färdighetsträning i TecBasics kursen upp till riktigt extrem dykning i TecTrimix kursen.

Om du är intresserad av grottdykning kan vi som TDI Dive Center även erbjuda TDI:s program från Cavern Diver upp till och med Full Cave Diver

Vi är också ett godkänt DDI Center, detta innebär att vi har kunskapen och färdigheterna som krävs för att hjälpa personer med olika handikapp att njuta av dykning. DDI (Disabled Divers International) är en ideell organisation vars mål är att utveckla, marknadsföra och genomföra dykutbildningar och program för dykare med handikapp.